"Καταγγελία για απόκρυψη κενών σχολικών μονάδων από τον διευθυντή εκπαίδευσης Α’ Αθήνας"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/02/2019 - 09:54 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι στις πρόσφατες προσλήψεις αναπληρωτών στην Α’ Αθήνας ο διευθυντής εκπαίδευσης απέκρυψε τα κενά και δεν έδωσε στους αναπληρωτές τα κενά σε ΠΕ70 των 63ου ΔΣ Αθηνών , 53ου ΔΣ Αθηνών και 141ο ΔΣ Αθηνών, καθώς και σε ΠΕ07 (Γαλλικά) του 54ου ΔΣ Αθηνών και 55ου ΔΣ Αθηνών, σε ΠΕ86 (πληροφορική) του 173ου ΔΣ Αθηνών από την αρχή του σχολικού έτους (!!!), ΠΕ32 (θεατρική αγωγή) στο 23ο ΔΣ Αθηνών και ώρες ειδικοτήτων στο ολοήμερο του 67ου ΔΣ Αθηνών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Όλα τα παραπάνω είναι σχολεία του συλλόγου μας. Παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας και παιδαγωγικής ευθύνης, θεώρησε ότι τα κενά αυτά δεν ήταν άμεσης προτεραιότητας.

Δηλώνουμε καθαρά ότι δεν θα ανεχθούμε ως σωματείο να επαναληφθεί το ίδιο με τις προσλήψεις που έγιναν σήμερα 30/1. Ο διευθυντής εκπαίδευσης οφείλει να δώσει όλα τα κενά στους αναπληρωτές/τριες και όχι να κάνει επιλογή «προτεραιοτήτων» διευκολύνοντας ημετέρους και αφήνοντας με επιλογή του σχολεία ακάλυπτα, εξυπηρετώντας μόνο τις μνημονιακές κατευθύνσεις της κυβέρνησης στην υποτιθέμενη «μεταμνημονιακή» εποχή!

Loading...


  • europalso   ideascentral