"Καταδικάζουμε τη συκοφαντική και δυσφημιστική επίθεση σε βάρος του 7ου Λυκείου Καλλιθέας"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/06/2018 - 20:35 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καταδικάζει κάθε προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά ιδιωτών και εξωεκπαιδευτικών παραγόντων απέναντι σε μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολικών μονάδων.

ΕΛΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Στα πλαίσια αυτά καταδικάζει απερίφραστα τη συκοφαντική και δυσφημιστική επίθεση που έγινε επωνύμως από ιδιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Λυκείου Καλλιθέας.

Εντύπωση στην αχαρακτήριστη αυτή επίθεση δεν μας κάνει μόνο η διαστρέβλωση των γεγονότων και οι συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί. Εντύπωση μας προξενεί και ο τρόπος και οι όροι με τους οποίους μεταφέρθηκαν σε έναν ιδιώτη γεγονότα που συζητήθηκαν σε συνεδριάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Σαν ΕΛΜΕ δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί την εκπαιδευτική κοινότητα. Γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε το έργο των καθηγητών του 7ου Λυκείου Καλλιθέας. Θεωρούμε ότι όσα έχουν γραφεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από ιδιώτη συκοφαντούν τους εκπαιδευτικούς και δυσφημούν τελικά το σχολείο.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Διδασκόντων του 7ου Λυκείου Καλλιθέας και δηλώνουμε ότι θα υπερασπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσον κάθε ενέργεια που θα αποβλέπει στην προστασία τους και στην προστασία του κύρους του σχολείου.
Δηλώνουμε, ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοια συκοφαντική ενέργεια θα απαιτήσουμε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης να αναζητήσει υπευθύνους και θα καλύψουμε νομικά κάθε ενέργεια του Συλλόγου Διδασκόντων να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Loading...
  • europalso   ideascentral