Η προθεσμία για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη νέα σχολική χρονιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/03/2017 - 19:53 | Author: Newsroom

Η προθεσμία για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη νέα σχολική χρονιά

Μέχρι και την 31η Ιουλίου μπορούν να κατατεθούν στις σχετικές διευθύνσεις του υπουργείου Παιδείας οι φορείς που υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθητικούς διαγωνισμούς στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γενικής, επαγγελματικής και ειδικής) για το σχολικό έτος 2017- 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς (οργανισμοί, υπηρεσίες, ΜΚΟ, ΑΕΙ, επιστημονικές ενώσεις, δήμοι, υπουργεία, νοσοκομεία, μουσεία, καλλιτέχνες, ιδιώτες, κλπ) καλούνται να καταθέσουν πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση των ανωτέρω δράσεων, από 1ης Απριλίου, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των διευθύνσεων του υπουργείου, είτε να τον στείλουν ταχυδρομικώς στο υπουργείο.

Αναλυτικά οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού και συμβατικού ταχυδρομείου είναι ανηρτημένες στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, στόχος είναι η έγκαιρη έγκριση όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μαθητικών διαγωνισμών, ώστε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι σύλλογοι διδασκόντων των σχολείων, έχοντας συνολική εικόνα, να προβαίνουν στον ετήσιο προγραμματισμό της σχολικής τους μονάδας.

Loading...


  • europalso   ideascentral