Εντατικές δράσεις της ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στο ΑΠΘ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/11/2018 - 13:12 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί στην περιοχή (32) άτομα και έχουν σχηματισθεί (27) ποινικές δικογραφίες για υποθέσεις ναρκωτικών. Συνεχείς και εντατικές είναι οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενεργούν καθημερινά ελέγχους καθώς και προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συναφείς υποθέσεις, με συνακόλουθες κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών.

Ενδεικτικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2018, έχουν συλληφθεί στην περιοχή (32) άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα (19) αλλοδαποί και (13) ημεδαποί.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν σχηματισθεί (27) ποινικές δικογραφίες από τις οποίες οι (4) κακουργηματικού χαρακτήρα και (23) σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ έχουν κατασχεθεί ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso