Ελληνικη εκπροσωπηση στο παγκοσμιο διαγωνισμο brandstorm

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/06/2015 - 11:33 | Author: Newsroom Ipaidia
Ονομάζομαι Αριάδνη Ζωρη και μαζί με δυο συμφοιτήτριες μου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπροσωπούμε την Ελλάδα στο παγκοσμιο διαγωνισμο μάρκετινγκ και καινοτομιας brandstorm.
Σε αυτή τη φάση του διαγωνισμου, χρειαζόμαστε τη στηριξη όλων για να βγει πρωτη η Ελλαδα. Προκειται για το people's choice award, το βραβειο του κοινου.
Στο παρακάτω link θα δειτε την ελληνική συμμετοχή:
Σας το ζηταω γιατι ειμαστε στη δευτερη θεση και μαλιστα με μικρη και αναστρεψιμη διαφορα
Χρειαζόμαστε όντως τη βοήθειά σας, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και μάλιστα η "μάχη" που γίνεται με το Περού είναι μεγάλη!
Ακολουθεί η ανακίνωση

Είμαστε η ομάδα “DARe ή αλλιώς… η Δέσποινα Καρανδρέα , η Αριάδνη Ζώρη και η Ρεβέκκα Παπανικολάου που σπουδάζουμε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνώνκαι εκπροσωπούμε την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Brandstorm2015”.

Ο διαγωνισμός Brandstorm by L’Oréal, διοργανώνεται από το 1992 και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο χώρο του μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις καινοτόμες ιδέες τους και με την επικοινωνιακή καμπάνια που θα σχεδιάσουν, για ένα brand του ομίλου της L’Oréal. Φέτος είναι η σειρά της Lancôme,

Έτσι λοιπόν στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι εμείς, η ομάδαDARe, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν τη καινοτομία, τόσο των ιδεών μας όσο και της επικοινωνιακής στρατηγικής που τις συνοδεύουν.

Παράλληλα διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο ‘’People’s Choice Award’’, δηλαδή το βραβείο του κοινού. Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία αφίσα που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από’2/6/2015’ εως 15/6/2015’ να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό.

H ομάδα μας έχει στόχο να φέρει στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο και να κυνηγήσει δυναμικά την πρωτιά στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου! Χάρη στη δική σας βοήθεια, το 2013 και 2014, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο “People Choice Award”.

Στο χέρι όλων μας είναι η Ελλάδα να βγει και πάλι πρώτη!!!

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;;

  • Voteστο παρακάτω linkκαι επιλέγουμε Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm:

https://apps.agorapulse.com/tab/fanVotes/53456/entry/683596

Προσοχη! Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας μην ξεχνάτε να πατάτε “Participate”

  • Share το link μαζί με τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

Loading...


  • europalso   ideascentral