Εκπαιδευτικές ημερίδες σε Λάρισα και Αθήνα (25/4 και 9/5)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/04/2015 - 13:35 | Author: Newsroom Ipaidia

Εκπαιδευτικές ημερίδες σε Λάρισα και Αθήνα (25/4 και 9/5)

«ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και ΦιλολογίαςΑποφοίτων Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των ετήσιων επιμορφώσεών του διοργανώνει ημερίδα επιμόρφωσης με βιωματικά εργαστήρια Διδακτικής, Παιδαγωγικής, Συμβουλευτικής και Καινοτόμων Δράσεων, για όλους τους καθηγητές γαλλικής φιλολογίας αλλά και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, καθώς και δασκάλους και νηπιαγωγούς, το Σάββατο 25 Απριλίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Κούμα 28.

Τα βιωματικά σεμινάρια στοχεύουν στον εμπλουτισμό των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών καθώς και στην προσωπική βελτίωση και ηθική στήριξη των συναδέλφων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθηγητές γαλλικής αλλά καικαθηγητές όλων των άλλων ειδικοτήτων, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν ένα σεμινάριο ανά κύκλο. Η ημερίδα έχει ζητηθεί να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ημερίδα επιμόρφωσης στις 25 Απριλίου 2015 στη Λάρισα

Ημερίδα επιμόρφωσης στις 9 Μαΐου 2015 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

«ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και ΦιλολογίαςΑποφοίτων Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στο πλαίσιο των ετήσιων επιμορφώσεών του διοργανώνει ημερίδα επιμόρφωσης στις 9 Μαΐου 2015, ημέρα Σάββατο, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80, ΤΚ 18534, Πειραιάς) με εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια Διδακτικής με ΤΠΕ, Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Καινοτόμων Δράσεων, για όλους τους καθηγητές γαλλικής φιλολογίας αλλά και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, καθώς και δασκάλους και νηπιαγωγούς, Τα βιωματικά σεμινάρια στοχεύουν στον εμπλουτισμό των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών, καθώς και στην προσωπική βελτίωση και ηθική στήριξη των συναδέλφων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθηγητές γαλλικής αλλά και καθηγητές όλων των άλλων ειδικοτήτων, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν ένα σεμινάριο ανά κύκλο. Η ημερίδα έχει ζητηθεί να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ημερίδα επιμόρφωσης στις 9 Μαΐου 2015 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Loading...


  • europalso   ideascentral