Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα

Περιοχή υλοποίησης – Πειραιάς

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής:

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει ως σκοπό να συμβάλλει εποικοδομητικά στις ανάγκες επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών σχετικά με την επερχόμενη αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στα Ελληνικά σχολεία με τη μέθοδο της αυτοαξιολόγησης, για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Για πρώτη φορά η επιστημονική ομάδα Πανεπιστημίου Αθηνών θα επισκευθεί την περιοχή του Πειραιά και σε συνεργασία με το σύλλογο αποφοίτων της Ιωνιδίου σχολής Πειραιά θα προβεί στη υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα» προκειμένου να ανταποκριθεί στα πολυάριθμα αιτήματα των εκπαιδευτικών για παρουσία του προγράμματος σε περιοχές εκτός του κέντρου της Αθήνας.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στον Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του συνδέσμου αποφοίτων της Ιωνιδίου Σχολής Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 236 έναντι Ελληνογαλλικής σχολής St. Paul και αρχαιολογικού μουσείου Πειραιά.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο όσον αναφορά το αντικείμενο της αξιολόγησης της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου σε μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής του Πειραιά και των περιφερειακών Δήμων, απασχολούμενους τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς και πιο συγκεκριμένα σε:

·Καθηγητές

·Σχολικούς συμβούλους

·Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ