"Είπατε αναβολή; Απαντάμε ΤΩΡΑ με αποφασιστικότητα ότι δε θα συζητηθεί! Απόσυρση τώρα!"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/01/2019 - 14:23 | Author: Newsroom Ipaidia

Είπατε αναβολή; Απαντάμε ΤΩΡΑ με αποφασιστικότητα ότι δε θα συζητηθεί!ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΡΑ!Όλοι-όλες στις 13.30 στα Προπύλαια!Απαιτούμε ΤΩΡΑ από τις ΔΟΕ-ΟΛΜΕ την κήρυξη 3ήμερης απεργίας και πανελλαδική συγκέντρωση την Πέμπτη.

Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Η ξαφνική αναδίπλωση της Κυβέρνησης για αναβολή της συζήτησης του για την Πέμπτη, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο φόβος και η ανασφάλεια έχουν αλλάξει στρατόπεδο! Κάτω από την πίεση των δυναμικών κινητοποιήσεων του 4ημέρου 11-14/1 με κέντρο αγώνα την κατάληψη του συντονιστικού Αναπληρωτών, εκπ/κών σωματείων και φοιτητών στην Πρυτανεία τους ανάγκασε σε τακτική υποχώρηση!

Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε δύναμη, να πάμε δυο βήματα μπροστά και να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες που άνοιξε ο αγώνας μας! Περνάμε στην αντεπίθεση και με ακόμα πιο αποφασιστικό τρόπο δηλώνουμε ότι το νομοσχέδιο δε θα περάσει! Ούτε την Πέμπτη!

Καλούμε όλον τον κόσμο να σηκώσει ανάστημα και συλλογικά να ενώσει τη φωνή του με το αγωνιζόμενο κομμάτι της νεολαίας, της εκπαίδευσης και της εργασίας και σαν μια γροθιά να κερδίσει όλα όσα μας ανήκουν. Ούτε βήμα πίσω!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τη μάχη! Συγκέντρωση στις 13.30 στα Προπύλαια – πανελλαδική συνέλευση αγώνα μετά την κινητοποίηση στην κατειλημμένη πρυτανεία!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Loading...
  • europalso   ideascentral