Εγγραφές στα σχολεία στο proti-eggrafi.services.gov.gr – Αιτήσεις ΕΔΩ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/05/2020 - 18:32 | Author: Newsroom Ipaidia

Οι αιτήσεις για τις εγγραφές στα γινιονται ψηφιακά στο μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) και το proti-eggrafi.services.gov.gr.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα και συγκεκριμένα στα νηπιαγωγεία μέσω του Taxisnet, ενώ μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 14.720 αιτήσεις στο proti-eggrafi.services.gov.gr

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή προκειμένου να κάνετε εγγραφή παιδιών που για πρώτη φορά θα φοιτήσουν σε δημόσιο νηπιαγωγείο και τα οποία δεν είναι ήδη εγγεγραμμένα σε άλλη σχολική μονάδα.

Οι αιτήσεις εγγραφής για τη χρονιά 2020-21 γίνονται από 15 μέχρι 30 Μαΐου. Σημειώνεται πως η επιλογή εγγραφής δε συνδέεται με τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Πώς να κάνετε αίτηση

Ο γονέας – κηδεμόνας, αφού αυθεντικοποιηθεί με τους κωδικούς στο TaxisNet, με απλά βήματα θα επιλέξει το νηπιαγωγείο που αντιστοιχεί στην διεύθυνση κατοικίας του και θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του νηπίου, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία που απαιτούνται, μέσω της πλατφόρμας .

Οι αιτούντες γονείς θα ενημερώνονται μέσω SMS για την εξέλιξη της αίτησής τους, καθώς και για κάθε πιθανή διόρθωση που θα διαπιστώνεται ότι χρειάζεται, βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο επικοινωνίας του πολίτη με το κράτος.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Πώς μπορεί να επηρεάσει ο κορονοϊός το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: