Διορισμοί εκπαιδευτικών ειδική αγωγή: Το ΑΣΕΠ παρήγγειλε κληρωτίδες

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/07/2020 - 14:45 | Author: Newsroom Ipaidia

Το κλήρωση μεταξύ ισοβαθμησάντων στην Ειδική Αγωγή. Παρήγγειλε κληρωτίδες. Περί τα μέσα Ιουλίου 2020 η Πρόσκληση – Παραγγελία κληρωτίδων από το –  Τι προβλέπει ο νόμος για την κλήρωση

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του αιρετού Βασίλη Βούγια, η πρόσκληση δεν υπεγράφη από την , καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες, κυρίως αναφορικά με την κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμησάντων η οποία διενεργείται από το ΑΣΕΠ.

Οι προβλέψεις του νόμου 4589/2019 για την κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμησάντων, η οποία διενεργείται από το ΑΣΕΠ Νόμος 4589/2019, Αρθρο 61, Παράγραφος 4, Περίπτωση η. η) Σε περίπτωση ισοβαθμίας των υποψηφίων στον συνολικό βαθμό, προηγείται κατά σειρά ο υποψήφιος ο οποίος έχει περισσότερες μονάδες:

Δεν υπεγράφη η πρόσκληση – κλήρωση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), των εγγεγραμμένων στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών κλάδων με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή

Επιπλέον, υπήρξε ζήτημα και με την επικαιροποίηση από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, των οργανικών κενών θέσεων, οι οποίες απαιτούν γνώση Braille ή Νοηματικής.

Αναμένεται η κοινοποίηση της Πρόσκλησης με πιθανή επταήμερη (7) προθεσμία για δήλωση περιοχών, στο χρονικό διάστημα περί τα μέσα Ιουλίου 2020. Πάντως, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, έως την 1η Σεπτεμβρίου 2020 θεωρείται πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μόνιμων διορισμών των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ΕΑΕ.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) προχώρησε σε πρόσκληση ενδιαφέροντος με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια δύο κληρωτίδων plexiglass διαστάσεων 50x35x38 για τις διαδικασίες των κληρώσεων σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων.

Oι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με την πρόσκληση απέστειλαν οικονομική Προσφορά για την προμήθεια των προαναφερθέντων ειδών και σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί, κατά το χρονικό διάστημα από 03/07/2020έως και 06/07/2020.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: