Άνοιγμα σχολείων – Κεραμέως: Η μάσκα δεν θα είναι υποχρεωτική στα διαλείμματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/08/2020 - 11:12 | Author: Newsroom Ipaidia

: «Από την αρχή αυτής της κρίσης ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών», ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, για την χρήση στα παιδιά από το νηπιαγωγείο.

Μάσκες στα

Χαρακτήρισε τη , ασπίδα προστασίας από τον κορονοϊό για τα ίδια τα παιδιά και για αυτούς που βρίσκονται γύρω τους, ενώ διευκρίνισε πως η χρήση της μάσκας θα είναι στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, ενώ στους εξωτερικούς θα χρησιμοποιείται μόνο αν υπάρχει συνωστισμός.

«Η χρήση της μάσκας θα είναι στους εσωτερικούς χώρους. Στους εξωτερικούς θα είναι μόνο αν υπάρχει συνωστισμός… Στους εξωτερικούς, στη γυμναστική ή στα διαλείμματα δεν θα χρειάζεται τα παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας να φοράνε μάσκα» είπε μιλώντας στο ΟPEN TV.

«Ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών. Οι ειδικοί είπαν ότι είναι σπουδαία προστασία η μάσκα, είναι ασπίδα, το λέει ο ίδιος ο ΠΟΥ» ανέφερε και προσέθεσε: «Η μάσκα είναι ένα προσωπικό αντικείμενο που θωρακίζει τον καθένα από μας. Είναι ευθύνη του καθενός να προμηθευτεί μία υφασμάτινη μάσκα η οποία μπορεί να πλένεται». Η υπουργός Παιδείας υπενθύμισε ότι τη Δευτέρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τους ειδικούς.

Άνοιγμα σχολείων -Θεοδωρικάκος: Δωρεάν μάσκες σε όλους τους μαθητές για όσο διάστημα χρειαστεί

Άνοιγμα σχολείων: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για την ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Άνοιγμα σχολείων – Νίκη Κεραμέως: Με μάσκα από το νηπιαγωγείο τα παιδιά  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: