Αναπληρωτές: Η απάντηση Κεραμέως στη Βουλή για το παράβολο ΑΣΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/01/2021 - 17:05 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2021 - 17:05

- Παράβολο ΑΣΕΠ: Τι αναφέρει αναυτικά η απάντηση στη Βουλή - Δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας το θέμα με το παράβολο ΑΣΕΠ.

“Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 8017/7-7-2020, την οποία κατέθεσαν οι ανωτέρω κ.κ. Βουλευτές, με θέμα «Άδικος αποκλεισμός από τους λόγω προβλήματος στην πληρωμή του e-paravolo», σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων”.

“Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 9164/2-9-2020, την οποία κατέθεσαν οι Βουλευτές κ.κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Χαρά Κεφαλίδου, με θέμα «10.000 εκπαιδευτικοί μένουν αδιόριστοι από λάθος του ΑΣΕΠ», σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων”.

Η Βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας του ΚΙΝΑΛ κα Κεφαλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά οτι  “Καταθέσαμε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας τον Ιούλιο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2020 για το θέμα αποκλεισμού των εκπαιδευτικών από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ λόγω προβλήματος στην πληρωμή του απαιτούμενου ηλεκτρονικού παραβόλου.

Μετά από 6 μήνες αναμονής για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς το Υπουργείο Παιδείας μας διαφώτισε: «…σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω θέμα δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων». Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Πανελλήνιες 2021: Τι λένε οι Πρυτάνεις για τις νέες αλλαγές • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !
  • express

   europalso

  Enter your email address: