Ανακοινώνονται οι πίνακες αναπληρωτών 2017- Η εγκύκλιος

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/08/2017 - 09:10 | Author: Newsroom Ipaidia

 

Σήμερα ανακοινώνονται οι – Οι προτίμησης υποβάλλονται το αργότερο εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Οι δηλώσεις προτίμησης περιοχών πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα ΟΠΣΥΔ (www.opsyd.sch.gr) κατά σειρά προτεραιότητας, από μία (1) μέχρι και το σύνολο των διαθέσιμων, ανά κλάδο, περιοχών προτίμησης (περιοχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μουσικά σχολεία, καλλιτεχνικά σχολεία, εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια και Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων) αναπληρωτών με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο. Οι εκπ/κοί κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16.01-ΤΕ16, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32 και ΠΕ18.41 δύναται να επιλέξουν περιοχές και από τις δύο βαθμίδες εκπ/ σης.

Οι εκπ/κοί της Β/θμιας Εκπ/σης δύναται να επιλέξουν, ανάλογα με τον κλάδο τους, και τη Σιβιτανίδειο Σχολή, τα εκκλησιαστικά λύκεια και γυμνάσια, μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία.

 

Επίσης, δεύτερη ευκαιρία δίνει το Υπουργείο Παιδείας Τροποποίηση Δήλωσης Μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Η τροποποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο υπό συγκεκριμέες περιπτώσεις που ορίζει η εγκύκλιος για τις αιτήσεις αναπληρωτών.

Η εγκύκλιος για τη δήλωση περιοχών των αναπληρωτών

Loading...
  • ideascentral

    europalso