Το Grey’s Anatomy έσωσε τη ζωή 35χρονης με καρκίνο

ΥΓΕΙΑ 🕔24/05/2015 - 14:05 | Author: Newsroom Ipaidia
Πολλοί θεωρούν την τηλεόραση χάσιμο χρόνου, όμως η 35χρονη Sarit Fishbaine, μητέρα τριών παιδιών, δικαίως διαφωνεί.
Η ίδια δηλώνει πως η αγάπη της για την τηλεοπτική σειρά Grey's Anatomy της έσωσε τη ζωή, καθώς ένα επεισόδιο ήταν η αφορμή για να πάρει δεύτερη γνώμη για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Πριν από δύο χρόνια, η γυναίκα είχε αισθανθεί ένα γρόμπο στο στήθος της. Απευθύνθηκε σε γιατρό, ο οποίος κατεύνασε τις ανησυχίες της λέγοντας πως όλα μοιάζουν φυσιολογικά και πως πιθανότατα επρόκειτο για συσσωρευμένο γάλα, καθώς την περίοδο εκείνη η γυναίκα θήλαζε.

Έξι μήνες αργότερα, ο γρόμπος ήταν ακόμη αισθητός παρ' ότι η γυναίκα είχε σταματήσει να θηλάζει. Αγνόησε το σύμπτωμα μέχρι που είδε ένα επεισόδιο του Grey's Anatomy, συγκεκριμένα το πέμπτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, όπου μια νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε μαστεκτομή έπειτα από λανθασμένη διάγνωση που αντί για καρκίνο είχε αρχικά υποδείξει ότι είχε συσσωρευτεί στο μαστό της γάλα.

Έτσι, η κυρία Fishbaine αποφάσισε να πάρει μια δεύτερη γνώμη και τελικά η μαστογραφία και η επακόλουθη βιοψία έδειξαν πως πράγματι έχει καρκίνο στο στήθος.
Η γυναίκα σήμερα αναρρώνει και ευελπιστεί πως η ιστορία της θα αποτελέσει έμπνευση και για άλλες γυναίκες.
Η ίδια η σεναριογράφος, σκηνοθέτις και παραγωγός του Grey's Anatomy, Shonda Rhimes, μοιράστηκε την είδηση μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: