Άλλαξε τη δίαιτά του, έκανε εντατική άσκηση μόνο τρεις φορές την εβδομάδα και σε 12 εβδομάδες κατάφερε να χάσει το 75% του σωματικού του λίπους και να φτιάξει το σώμα που πάντα ονειρευόταν.

Ο 25χρονος Matt Hoather, μετά τη μετακόμισή του από την επαρχία της Βρετανίας στο Λονδίνο, άρχισε να παίρνει κιλά με μεγάλη ταχύτητα, εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας.

Το σώμα του άρχισε να γίνεται πλαδαρό και σε καταμέτρηση λίπους διαπίστωσε ότι είχε ξεπεράσει το 22%, όμως αποφάσισε να μην αφήσει το λίπος να τον… νικήσει και έλαβε δραστικά μέτρα. Άρχισε να γυμνάζεται και άλλαξε τις διατροφικές του συνήθειες με αποτέλεσμα σε 12 εβδομάδες να χάσει το 75% του σωματικού λίπους και από το 22% να πέσει στο 5,3% και να φτιάξει ένα σφιχτό αθλητικό σώμα.

Η διατροφή του ήταν βασισμένη σε έτοιμο φαγητό και δεν είχε καθόλου χρόνο για γυμναστική. Το έτοιμο φαγητό, τα πολλά σνακ είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά κιλά.

Ξεκίνησε ένα εντατικό πρόγραμμα 12 εβδομάδων. Σταμάτησε να τρώει σάντουιτς από έξω, γεύματα με τηγανιτές πατάτες και κατανάλωνε γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες, όπως κοτόπουλο στήθος ψητό με μπρόκολο, σολομό γλυκοπατάτες και σπανάκι και επίσης έτρωγε για πρωινό γεύματα με πρωτεΐνες. Επίσης έκοψε τελείως τις σοκολάτες και όλα τα σνακ που έτρωγε ανάμεσα στα γεύματα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε και τρεις φορές την εβδομάδα έντονη γυμναστική, με αποτέλεσμα να φτιάξει το σώμα που ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει. «Είχα ξανακάνει προσπάθειες να χάσω κιλά και θεωρούσα ότι αυτό το σώμα είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό» είπε ο Matt και πρόσθεσε ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από το νέο του σώμα, το οποίο πλέον έχει σταθεροποιηθεί στα 65 κιλά από τα σχεδόν 75 που ζύγιζε πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.