Στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μ.Π. που κάλεσε την 24χρονη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, που κατέληξε στον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Thestival αστυνομικοί της Υποδίευθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαναν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χωρίς να αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που η 24χρονη βρίσκεται στα δικαστήρια της δίνοντας νέα κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σήμερα αναμένεται επίσης να καταθέσουν στην ανακρίτρια ακόμη τρεις μάρτυρες έπειτα από την «χιονοστιβάδα» πληροφοριών που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να ενωθούν τα κομμάτια του περίπλοκου παζλ και να καλυφθούν τα κενά της πολύκροτης υπόθεσης ομαδικού της 24χρονης.

Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για όσα προηγήθηκαν προτού η ίδια πάει στο πάρτι, όπως επίσης και ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε το πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιάς.