ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ! Δεν πάει ο νους σας τι έκανε αυτή η γυναίκα λίγους ΜΗΝΕΣπριν ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ! (VIDEO)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔01/11/2014 - 21:41 | Author: Newsroom Ipaidia

"Έπρεπε να κινηματογραφήσω το θάνατό της" εξομολογείται ο Frederic Lumiere. "Στην ταινία είμαι πίσω από την κάμερα και με ακούς να κλαίω".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, που σας μεταφέρει το athensmagazine.gr, aυτός είναι ο σκληροτράχηλος άντρας, που γυρίζει ντοκιμαντέρ για να επιβιώσει. Ωστόσο λύγισε, όταν διηγήθηκε την ιστορία της Michele Baldwin.

Η 45χρονη μητέρα, διαγνώστηκε με τελευταίο στάδιο καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας, το 2011. Οι γιατροί της έδωσαν λίγους μήνες ζωής και αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει, με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο!

Ο Lumiere συνάντησε την Baldwin μόλις είχε γυρίσει από Ινδία, όπου έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ κωπηλασίας σε σανίδα, κωπηλατώντας περισσότερα από 700 μίλια στον Ποταμό Γάγγη, με σκοπό να αναδείξει και να ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο του τραχήλου. Την πρώτη φορά, που γνωρίστηκαν μίλησαν για ώρες και έγιναν αμέσως φίλοι. Η γυναίκα θα γινόταν μέρος του ντοκιμαντέρ του Lumiere με τίτλο "Someone You Love: The HPV Epidemic," όμως η δική της ιστορία ήταν τόσο μοναδική…

Αποφάσισε λοιπόν να χρησιμοποιήσει το υλικό που είχε καταγραφεί από το ταξίδι της Baldwin και την κωπηλασία στον Γάγγη, για να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Lady Ganga".

Η Baldwin πέθανε το 2012. Ωστόσο μετά το θάνατό της ο Lumiere δεν μπορούσε με τίποτα να δουλέψει. Κάθε φορά που πήγαινε να το βάλει σε μία σειρά, έπεφτε από τη θλίψη! Αποφάσισε όμως να μην το πουλήσει στην τηλεόραση, αλλά να το βγάλει στο διαδίκτυο και να προσφέρει την επιλογή δωρεάς για να δώσει το 100 % των κερδών από την ταινία στο "Michele Baldwin Memorial Fund", το οποίο διαχειρίζεται η Αμερικανικός Οργανισμός Σεξουαλικής Υγείας.

Ο σκηνοθέτης, ελπίζει πως όλα θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι του 2015.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το athensmagazine.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral