Η IKEA ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG πωλούνται από την IKEA από την 1η Αυγούστου 1995.

Για την επιστροφή της πόρτας ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του ή της προέκτασής της, παρακαλούμε καλέστε στο 801 11 22722.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερό του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την IKEA στο 801 11 22722 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

Ο κωδικός παραγωγής βρίσκετε σε ένα αυτοκόλλητο στην μεταλλική ράβδο στο κάτω μέρος της πόρτας ασφαλείας. Σε αυτό το αυτοκόλλητο αναγράφονται οι πληροφορίες του προϊόντος και ο κωδικός παραγωγής όπως φαίνεται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημά μας, ή καλέστε στο 801 11 22722.

Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση.