Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά το παιδικό σαμπουάν μπορεί να φανεί χρήσιμο όχι μόνο για το μπάνιο του μωρού σας. Έχει κι άλλες χρήσεις που ούτε καν πηγαίνει το μυαλό σας!

Καθαρίζει τα λίπη

Αυτές οι επίμονοι λεκέδες στο μάτι της κουζίνας και τα υπολείμματα στο ταψί από τα χτεσινά λαζάνια χθες, φεύγουν πολύ εύκολα αν απλώσετε λίγο παιδικό σαμπουάν σε ένα σφουγγαράκι. Ποιος το ήξερε;

Είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο

Κόκκινο κραγιόν στα χείλη; Λίγη ποσότητα παιδικού σαμπουάν, αμυγδαλέλαιο και νερό μπορεί να το ξεβγάλει. Αυτό το μείγμα θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε από το make – up, το κονσίλερ, το ρουζ, τη μάσκαρα και τις σκιές από τα μάτια.

Τρίψτε τα παράθυρά σας με αυτό

Για ένα ασφαλές, χωρίς χημικά καθαριστικό, συνδυάστε μια κουταλιά της σούπας παιδικό σαμπουάν με λίγο νερό σε ένα μπολ, ανακατέψτε το και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Θα εκπλαγείτε από το πόσο αποτελεσματικά θα καθαρίσουν τα παράθυρά σας. Ακόμη κι εκείνα τα μικροσκοπικά αποτυπώματα από τα δάχτυλα, θα φύγουν.

Πλύνετε τα πινέλα του μακιγιάζ

Μία σταγόνα παιδικού σαμπουάν και άφθονο νερό, μπορούν να καθαρίσουν τέλεια τα πινέλα σας από τα ανεπιθύμητα βακτήρια.

Κάντε μπάνιο τον σκύλο σας

Τα ειδικά σαμπουάν για σκύλους εκτός από ακριβά αποτελούνται συχνά και από αμφιβόλου ποιότητας συστατικά. Γι’ αυτό και είμαστε υπέρ της χρήσης του παιδικού σαμπουάν που αποτελείται από απλά και φυσικά υλικά.