Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθούν αυτά τα βίντεο από το Διαδίκτυο.

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του έφερε στο «φως» ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 28χρονης πρώην συντρόφου του παρουσιαστή, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα η εντολέας του έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, καθώς εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα. Μάλιστα, ο δικηγόρος της 28χρονης μιλώντας στον Alpha υποστήριξε πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει αναρτηθεί από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι υπάρχει κι ένα καινούργιο στοιχείο στην υπόθεση: «Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

«Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθούν αυτά τα βίντεο από το Διαδίκτυο.