Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, και βαρύνεται με τις κατηγορίες της κακοποίησης και σε ανήλικο.

Στον Εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως βρίσκεται ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε εις βάρος της 11χρονης ανιψιάς του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 58χρονος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί καθώς δεν έχει βρει ακόμα δικηγόρο.

Παράλληλα το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ειδικούς ψυχολόγους.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, και βαρύνεται με τις κατηγορίες της κακοποίησης και ασέλγειας σε ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 11χρονο παιδί εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε στη δασκάλα του και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κοριτσάκι ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον 58χρονο και είχε αναλάβει την κηδεμονία της καθώς ο πατέρας του έχει πεθάνει και η μητέρα δεν είναι σε θέση να το μεγαλώσει.

Πηγή: cretapost