Από τα πρώτα πράγματα στο μικροσκόπιο των Αρχών μετά τη σύλληψη της γυναίκας το κινητό τηλέφωνο

Μετά τη σύλληψή της για την, οι Αρχές στράφηκαν και στο κινητό της τηλέφωνο και τους λογαριασμούς της στα social media και βρέθηκαν οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.
Σύφωνα με το STAR, ανακλήθηκαν περίπου δέκα αρχεία, τα οποία είχε τα σβήσει και συγκεκριμένα:
Την αναζήτηση τηλεφώνου του σπιτιού της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων.
Δύο φωτογραφίες της Ιωάννας.
Τις συνομιλίες τους στο messenger.
Την εικόνα του προφίλ της Ιωάννας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Αναζήτηση εταιρείας που πουλά αιθέρα.
Φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού.
Δημοσίευμα ιστοσελίδας, με τίτλο «Γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι».
Φωτογραφία από την πινακίδα του αυτοκινήτου της Ιωάννας.
Τις αναζητήσεις για αγορά συσκευής γεωεντοπισμού.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η περιγραφή συναδέλφου της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την ημέρα που έγινε η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της. Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γιάννης Βασιλικόπουλος, «η σχέση μας με την Ιωάννα ήταν επαγγελματική, τυπική. Δεν είχαμε περαιτέρω διαλόγους για να καταλάβω εάν πιεζόταν από κάτι».

Περιγράφοντας τα όσα έγιναν την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, ο κ. Βασιλικόπουλος τόνισε ότι «ήμουν στο γραφείο στον 3ο όροφο και αυτό που ακούσαμε ήταν φωνές, πανικό. Αυτό που νομίζαμε ήταν ότι μάλλον έγινε τροχαίο γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο στη συγκεκριμένη περιοχή».

Όπως είπε, «δεν πήγε το μυαλό κανενός ότι συνέβη αυτό το φρικιαστικό περιστατικό. Κατεβήκαμε να δούμε τι έγινε. Και με το που είδαμε το οξύ χυμένο παντού στον χώρο, πάθαμε σοκ». Σχετικά με το εάν είχε δει την κατηγορούμενη το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή, είπε ότι δεν την είχε δει ποτέ στην περιοχή και στο σημείο.