: Συγκλονίζουν την κοινή γνώμη οι περιγραφές που κάνει ο 32χρονος που σκότωσε την του – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα  του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ίδιο  το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία»

Νωρίτερα υπενθυμίζουμε ότι ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του Καρολάιν, ο άνδρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Η ανακοίνωση της :

Σύμφωνα με την Real ο 32χρονος είπε «Τσακωνόμασταν για ένα μεγάλο διάστημα. Είχαστε προβλήματα γι’ αυτό και είχαμε απευθυνθεί σε ψυχολόγο. Ηθελε να χωρίσουμε κι εγώ σκεφτόμουν το παιδί μου. Εκείνο το βράδυ είχαμε άλλον ένα σοβαρό καυγά. Ηθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Θόλωσα. Την έριξα πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη για να μην φωνάζει. Δεν κατάλαβα ότι πέθανε».

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν είπε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, είπε ότι «το έκανα για το παιδί μου. Κατάλαβα ότι θα μεγάλωνε χωρίς γονείς».