«» (Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ) συμμετέχει στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς (27.0414.05, Άλσος Κηφισιάς).

Στο περίπτερο (αρ. 53), οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μοναδικά χειροποίητα προϊόντα που δημιούργησαν οι ωφελούμενοι και να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Το Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη» προς όφελος 100 ατόμων με νοητική αναπηρία.


Αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, είδη κεραμικής και χειροτεχνίας, διατίθενται με σκοπό την υποστήριξη των μελών του.
Αρωγοί για την παρουσία του Εργαστηρίου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι ο Δήμος Κηφισιάς, οι Ροταριανοί Όμιλοι ΚηφισιάςΠολιτείας και Αθήναι Λυκαβηττός.


Λίγα λόγια για Το Εργαστήρι


Ο Σύλλογος Γονέων Το Εργαστήρι δημιουργήθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική αναπηρία. Από το 1984 λειτουργεί το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών ΑμεΑ νοητική αναπηρία «Το Εργαστήρι», με αντικείμενο τη φροντίδα, την προστατευμένη απασχόληση, την κοινωνική ένταξη και ποιοτική διαβίωση ενηλίκων με νοητική αναπηρία.

Υλοποιεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανέγερσης και λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, έχοντας ήδη σε λειτουργία 5 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.), στις οποίες διαμένουν ποιοτικά 42 ΑμεΑ με νοητική αναπηρία.


Λειτουργεί τμήματα: αρτοσκευασμάτων, ζυμαρικών, πλυντηρίων, κεραμικής, ταπητουργίας, γενικής χειροτεχνίας, δημιουργικής απασχόλησης, κηπουρικής και Κέντρο Ημέρας.


Εργαστήρι

Πληροφορίες: 210 24845412

Ώρες επικοινωνίας : 8:0016:00

69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

27.041
4.05 | 10πμ10μμ

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ