Όπως γίνεται γνωστό, για την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της νέας γενιάς του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ειδικά το πρακτορείο Bloomberg υποστήριξε ότι το λαμπερό event που συνήθως προσελκύει εκατομμύρια κόσμου μέσω ζωντανής ιντερνετικής μετάδοσης θα λάβει χώρα πιθανότατα στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, εν μέσω πανδημίας λόγω της παύσης της λειτουργίας των μονάδων της Foxcomm στην Κίνα. Τα παραγωγικά εμπόδια ξεπεράστηκαν, όμως οι πωλήσεις δεν έχουν ανακάμψει, όπως έδειξαν και τα τελευταία στοιχεία τριμήνου της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Apple ανακοίνωσε πτώση εσόδων από τις πωλήσεις iPhones κατά 2% στα 39.67 δισ. δολάρια.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, ο Τιμ Κουκ, μιλώντας στο CNBC την περασμένη εβδομάδα, τόνισε πως ο κλάδος των smartphone αντιμετωπίζει δυσκολίες κυρίως στις ΗΠΑ. Οπότε η πρεμιέρα του νέου iPhone θα δοκιμάσει τις αντοχές του κλάδου και τη δυνατότητα της αμερικανικής τεχνολογικής να ανεβάσει και πάλι… στροφές στις πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει το νέο iPhone θα διαθέτει αρκετές τεχνικές αναβαθμίσεις και θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα μοντέλα, σε σειρά φωτεινών χρωμάτων. Η δε, τιμή εκκίνησης για το βασικότερο από τα μοντέλα εκτιμάται πως θα ξεκινά γύρω στα 900 δολάρια.