: Ανακοινώσεις έκανε πριν λίγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, , σχετικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οι ανακοινώσεις για τα νέα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η κατάργηση της απαγόρευσης των διαδημοτικών ξεκινάει από αύριο 29 Μαΐου.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, από τη Δευτέρα 3 Μαΐου , με τους θαμώνες να είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν μήνυμα με τον κωδικό 6 στο πριν μεταβούν σε καφέ, μπαρ ή εστιατόριο.

Τα μέτρα προστασίας στις εκκλησίες υπενθύμισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκινώντας την ενημέρωση από την πλευρά του: Αποστάσεις, διπλή μάσκα, περιφορά του Επιταφίου γύρω από το ναό. Την Κυριακή του μπορούν να συγκεντρωθούν τα μέλη δύο οικογενειών -έως 9 άτομα για εσωτερικό χώρο, έως 12 για εξωτερικό χώρο, με κωδικό 6 στο 13033.

Παραμένει έως τις 15 Μαϊου η υποχρέωση για την αποστολή sms και για φαγητό έξω στέλνουμε κωδικό 6 στο 13.033. Από αύριο επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.  Για την εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η ξεκινά στις 23.00.

Για την εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 23.00.

Αύριο θα εκδοθούν διευκρινιστικές ανακοινώσεις από τα αρμόδια υπουργεία για τους ΚΑΔ που θα ανοίξουν.