Κορονοϊός – Παγώνη: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα – Τι ανέφερε για την άρση του lockdown

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔26/11/2020 - 09:52 | Author: Newsroom Ipaidia

Κορονοϊός : «Κρίσιμη» χαρακτήρισε το διάστημα 7 - 14 Δεκεμβρίου, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Περίπου 7 - 14 Δεκεμβρίου είναι η κομβική εβδομάδα ανέφερε, ενώ τόνισε για την άρση του lockdown τόνισε πώς «είναι δύσκολο να ανοίξουν όλα».

Παράλληλα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι είναι «ανησυχητικοί οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων» και πως υπάρχει μείωση στα κρούσματα «όμως δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να ανοίξουμε».

Όσον αφορά στη θεραπεία που ακολούθησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, και τις δηλώσεις της σχετικά με το φάρμακο που ήρθε από τις ΗΠΑ, η κυρία Παγώνη είπε πως αυτές παρερμηνεύθηκαν δήλωσε: «Ο κάθε άνθρωπος είναι ίδιος για τους γιατρούς. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Η θεραπεία του Αρχιεπισκόπου είναι θέμα των γιατρών του... Μονοκλονεϊκές θεραπείες έχουμε κι εδώ».

Τέλος, αναφορικά με την «κόντρα» που έχει προκύψει με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σχετικά με τις καταγγελίες για μπούλινγκ σε βάρος των ιδιωτών γιατρών από δημόσια νοσοκομεία, η κυρία Παγώνη ανέφερε: «Αν ο Εξαδάκτυλος έχει στοιχεία για μπούλινγκ να μας τα δώσει» και πρόσθεσε: «Είναι λυπηρό να συμβεί συμβαίνει κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες... Θα βγάλουμε και ανακοίνωση».  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: