: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, θα ανακοινώσει νέα χαλάρωση των . Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Χαλάρωση μέτρων: Τι θα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αναλυτικότερα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κάνει ανακοινώσεις που θα αφορούν ανάμεσα σε άλλα την επέκταση του ωραρίου της , τη μουσική στην , τον αριθμό καλεσμένων σε γάμους, βαφτίσεις και άλλες δεξιώσεις.

Η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ένα περίγραμμα του τι θα ανακοινωθεί είχε δώσει τη Δευτέρα κατά την ενημέρωση των συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η ίδια, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει προς ώρας την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου στις μετακινήσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για πλήρη απελευθέρωση».

Για τα προνόμια σε εμβολιασμένους η κ. Πελώνη επανέλαβε ότι στόχος είναι η επίτευξη της ανοσίας και πως πρέπει να το ξανασκεφθούν όσοι είναι διστακτικοί. Παρόλα αυτά επανέλαβε τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι τέτοιο μέτρο μπορεί να θεσμοθετηθεί όταν ανοίξει η διαδικασία του εμβολιασμού για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Έρευνα: Η έλλειψη μαθηματικής εκπαίδευσης επηρεάζει αρνητικά τον εγκέφαλο των εφήβων

Εμβολιασμοί μαθητών – Συστάσεις του CDC: Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά

Self test: Τέλος από τα φαρμακεία – Από πού θα τα προμηθευόμαστε