ΚΕΑ: Χάνεται το επίδομα; – Τι απαντάει η κ. Φωτίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/05/2017 - 09:50 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 04/05/2017 - 18:25

: «Δεν χάνεται κανένα επίδομα ακόμα κι αν έχει γίνει λάθος. Τα επίδοματα που έπαιρναν κάποιοι δικαιούχοι έχουν ενσωματωθεί όλα στα ». Αυτό τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, , με συνέντευξη της στην κρατική τηλεόραση, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύει ότι μέσω της συμφωνία θα υπάρξουν περικοπές επιδομάτων.

Η ίδια ανέφερε ότι «τα μέτρα αφορούν το ένα τρίτο των συνταξιούχων, που έχουν προσωπική διαφορά ή στη σύνταξη ή στο επικουρικό». Με τη συμφωνία, άνοιξε ο δρόμος για την απομείωση του χρέους, πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι «κούρεψαν όλα τα αποθεμικά και μετέτρεψαν το χρέος τραπεζών σε χρέος λαών».

«Η καινοτομία είναι ότι αυτά τα μέτρα, που είναι 1.9 δισ. και θα εφαρμοστούν το 2019, υπό τον όρο του 3.5% πρωτογενές πλεόνασμα, έχουν ισόποσο που κάνει μεγάλη διαφορά διότι ξαναγυρίζουν λεφτά στην κοινωνία και άρα και στην αγορά, γι’αυτό και μιλάμε για μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο», ξεκαθάρισε η κ.Φωτίου.

«Το 1,9 δισ. επαναθεμελιώνει το ξεχαρβαλωμένο κοινωνικό κράτος, με μέτρα για το παιδί, τη στέγαση, την εργασία, την υγεία», κατέληξε η κ. Φωτίου.

ΚΕΑ: Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ, κάρτες, κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

ΚΕΑ 2017: Όσα πρέπει να γνωρίζετε  • Η Παιδεία στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: