: Με 500 ευρώ επιβραβεύει μια  εταιρεία στη Λάρισα όσους εργαζομένους της έχουν ολοκληρώσει ή θα ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους.

«Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν να εμβολιαστεί. Ούτε να εξαγοράσουμε τους . Θελουμε απλά να επιβραβεύσουμε όλους εκείνους που προχωρούν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊου συντασσόμενοι με την κοινή λογική» εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Cosmos Aluminum, Γιάννης Καντώνιας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχειά στην εταιρεία η οποία απασχολεί 180 εργαζομένους, έχει εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό το 60% (108 εργαζόμενοι).

«Το υπόλοιπο 40% (72 εργαζόμενοι) θα πάρει το μπόνους όταν και αν προχωρήσει στον εμβολιασμό του» εξηγεί ο κ. Καντώνιας.

Η εταιρεία θα προχωρήσει παράλληλα σε εκτεταμένη ενημερωτική καμπάνια ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ενημέρωση των εργαζομένων στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης με προτροπές να προβούν σε εμβολιασμό κατά του .

Η παροχή πριμ δεν αποτελεί κάτι νέο για την συγκεκριμένη εταιρεία η οποία το 2020 έδωσε έκτακτο μπόνους έως και 2.000 ευρώ σε εργαζόμενους που προσαρμόστηκαν στα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.