Επίσκεψη Κάζνεβ στην Αθήνα: «Μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας προς τον ελληνικό λαό»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/02/2017 - 23:11 | Author: Newsroom Ipaidia

«Μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας της Γαλλίας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές της χώρας», θα απευθύνει ο γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ, κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Αθήνα, κατά την οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται ότι θα είναι και η συνάντησή του με τους υπεύθυνους των γαλλικών επιχειρήσεων, που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα.

Δίνοντας την ευρωπαϊκή διάσταση της επίσκεψης του Μπερνάρ Καζνέβ, η γαλλική πλευρά αναφέρει ότι «μετά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Λονδίνο, και μετά την Ευρωπαϊκή Κοινωνική Διάσκεψη του Παρισιού, ο Γάλλος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα υπενθυμίσει τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το μέλλον των "27"».

Ο γάλλος πρωθυπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και από τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ, «θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τους αιτούντες άσυλο που θα μετεγκατασταθούν στην Γαλλία τον Μάρτιο» και θα συναντηθεί με το προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου, της Γαλλικής αρχαιολογικής Σχολής, καθώς και με τη γαλλική κοινότητα στην Ελλάδα.  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: