: Τι αναφέρει η διευθύντρια παιδιατρικής του ΠΑΓΝΗ – Ζητά να προχωρήσουν oι «προτού να γίνουμε Μπέργκαμο»

Δραματική έκκληση για μικρών και μεγάλων «προτού να γίνουμε Μπέργκαμο» στέλνει η διευθύντρια παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ένη Μιχαηλίδου, λίγη ώρα μετά την απόφαση να επιβληθεί lockdown στο Ηράκλειο.

Με αφορμή τη διασωλήνωση μια 20χρονης που έχει προσβληθεί με κορονοϊό και τη συζήτηση για τον των παιδιών η κυρία Μιχαηλίδου έκανε μια ανάρτηση στο Facebook κοινοποιώντας και την επίσημη θέση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας που τάσσεται υπέρ των λέγοντας πως είναι ασφαλή.

Η διευθύντρια παιδιατρικής καταλήγει, μάλιστα, στην ανάρτησή της με τη φράση «δεν καίγεται ο κορπνοϊός με τις πυρκαγιές… το ένα δράμα δεν αναιρεί το άλλο…».

Η ανάρτηση της Διευθύντριας Παιδιατρικής του ΠΑΓΝΗ

Ιδού και η επίσημη θέση της ΕΠΕ. Έχω πάρει προ πολλού θέση … δυστυχώς οι μεμονωμένες φάλτσες φωνές ακούγονται πιο δυνατά και μας ξεκουφαίνουν. Αποτέλεσμα οι ΜΕΘ στο νησί άρχισαν να ασφυκτιούν … 20χρονη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ (κόρη αντιεμβολιαστών) χαροπαλεύει μαζί με τη μητέρα της διασωληνωμένη επίσης … προτού λοιπόν γίνουμε Μπέργκαμο σπεύστε να εμβολιαστείτε μικροί και μεγάλοι. Δεν καίγεται ο κορωνοϊός με τις πυρκαγιές … το ένα δράμα δεν αναιρεί το άλλο …