ΑΣΕΠ: Πάνω από 300 προσλήψεις σε Υπουργείο – Δείτε σε ποιό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔18/11/2020 - 11:26 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2020 - 11:28

: Έρχονται προσλήψεις σε Υπουργείο - Προθεσμίες αιτήσεων - Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στη Διαύγεια η προκήρυξη του διαγωνισμού 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την , που θα βρουν στη διεύθυνση https://jobs.migration.gov.gr/login και να την υποβάλουν στην ίδια εφαρμογή επισυνάπτοντας τα απαραίτητα στα αντίστοιχα πεδία. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59 μ.μ.

ΑΣΕΠ: ΝΕΕΣ μόνιμες προσλήψεις - Δείτε πού

Η προκήρυξη αφορά στην πρόληψη 217 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 66 ατόμων τεχνολογικής εκπαίδευσης και 87 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως ακολούθως: 60 θέσεις στα ΚΥΤ, 170 θέσεις στις δομές της ενδοχώρας και 140 θέσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου.

Για τις θέσεις που αφορούν στα ΚΥΤ και τις δομές φιλοξενίας προβλέπεται υποχρεωτικά η ύπαρξη εντοπιότητας των υποψηφίων - σε επίπεδο δήμου.

ΑΣΕΠ: Η κυριότερη αλλαγή που εισάγει το νομοσχέδιο - Νέο σύστημα προσλήψεων στο Δημόσιο • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: