: Προσλήψεις 45 ατόμων θα γίνουν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου.

Πού κάνετε

Οι αφορούν 8 Οδηγούς Οχημάτων ΔΕ με επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας και 37 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση [email protected], ενώ πληροφορίες θα δίνονται στα τηλέφωνα 2421353118 και 2421353121 (για τη διευκόλυνση των υποψηφίων θα υπάρχει στην αρχική ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr η σχετική αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σε επεξεργάσιμη μορφή).

Η προθεσμία υποβολής των – υπεύθυνων δηλώσεων ξεκινά την 27/5/2021 και λήγει την 30/5/2021 και ώρα 23:59.

ΑΣΕΠ: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις 4.000 προσλήψεις που έρχονται

Τι έκανε γνωστό ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για τις 4000 ΝΕΕΣ προσλήψεις – Ο υπουργός Υγείας είπε ότι οι προσλήψεις νοσηλευτών και βοηθών θα γίνουν με διαγωνισμό που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Αναφορικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ανέφεραν πως  «αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί με διαδικασίες και θα έχει εντός του τρέχοντος έτους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες νοσηλευτών, πρωτίστως από όσους υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία.

Οι νοσηλευτές αυτοί θα προσληφθούν με διαδικασίες , μέσω διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί εντός του τρέχοντος έτους. Ειδικά για τους νοσηλευτές που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία, θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση.

Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η στήριξη των δομών υγείας θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και αποτελεί παρακαταθήκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του 21ου αιώνα».