Βόλος: Ο δήμαρχος Μπέος παρέα με μαθητές καθάρισαν την παραλία Αναύρου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/04/2015 - 11:19 | Author: Newsroom Ipaidia

Με τον καθαρισμό της παραλίας του Αναύρου… συνεχίστηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου ο… καθαρισμός των ακτών από τον Δήμο Βόλου. Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς επίσης και η πλειοψηφία των μελών της δημοτικής αρχής αλλά και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

Στην προσπάθεια συνέβαλλαν επίσης εθελοντές πολίτες αλλά και οι μαθητές των 5ου, 7ου και 22ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου.

alt

alt

Ο κ. Μπέος μίλησε με τους μικρούς μαθητές τονίζοντας πως “είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η εικόνα των παιδιών γεμάτα χαμόγελο και διάθεση. Σήμερα τα παιδιά δίνουν το μήνυμα και το καλό παράδειγμα ώστε να μάθουμε να διατηρούμε την πόλη μας και τις παραλίες καθαρές”.

alt

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι χρέος όλων μας, να διαφυλάξουμε την καθαριότητα τόσο των παραλιών, ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, όσο και του πολεοδομικού συγκροτήματος.

“Στην προσπάθεια που κάνουμε πρέπει τόσο εμείς όσο και οι πολίτες να δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη και τις παραλίες καθαρές”, τόνισε επισημαίνοντας παράλληλα για ακόμη μια φορά την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας των πολιτών. “Πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πετάει το τσιγάρο, το μπουκάλι, την σακούλα και τα σκουπίδια κάτω. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας και ζητάμε για ακόμη μία φορά από τους πολίτες να ανταποκριθούν”, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου.
Loading...


  • europalso   ideascentral