Τι έγινε στο σχολείο στο Πέραμα – Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Πέραμα η είδηση ότι μια 14χρονη μαθήτρια έπεσε από τον δεύτερο όροφο σχολείου στο Πέραμα.

Σύμφωνα με το Newsbomb, η έφηβη έπεσε μόνη της, ενώ προσφάτα είχε βιώσει ερωτική απογοήτευση, όπως εκμυστηρεύθηκε το πρωί σε συμμαθητές της. Στην τσάντα της, είχε αναγράψει στίχους ερωτικών τραγουδιών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος όταν η μαθήτρια έπεσε ξαφνικά και αυτοβούλως από μπαλκόνι του σχολείου της.

Στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος επικράτησε πανικός στη θέα της πτώσης του παιδιού. Στο σημείο έφτασαν αμέσως, έπειτα από κλήση του διευθυντή του Γυμνασίου, Αστυνομία και ΕΚΑΒ και η 14χρονη μαθήτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Η 14χρονη μαθήτρια έχει πολλαπλά τραύματα από την πτώση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Συγκεκριμένα έχει κάταγμα στο δεξί χέρι και στη λεκάνη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για αυξημένη παρακολούθηση, ενώ το θετικό είναι ότι βρίσκεται σε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον της.

Η αστυνομία πάντως ερευνά όλα τα ενδεχόμενα ενώ αυτή την ώρα καταθέτουν εκπαιδευτικοί.