Συνέντευξη υποψηφίων για τα Ευρωπαϊκά σχολεία Καρλσρούη και Βαρέζε – Δείτε την λίστα με τους υποψήφιους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/11/2020 - 14:48 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2020 - 14:48

Συνέντευξη υποψηφίων για τα Ευρωπαϊκά σχολεία Καρλσρούη - Βαρέζε - Δείτε την λίστα με τους υποψήφιους.Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων θα τηρηθούν τα μέτρα για την διασφάλιση της προστασίας από την διασπορά του κορωνοϊού COVID- 19.

Η Επιτροπή αξιολόγησης και μοριοδότησης της προφορικής συνέντευξης του υποψήφιου στα Ευρωπαϊκά Σχολεία εκπαιδευτικού και εποπτικού προσωπικού και των στελεχών ανακοινώνει ότι οι συνεντεύξεις των εκπαιδευτικών υποψήφιων στη διαδικασία προεπιλογής για την κάλυψη της θέσης του Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου στα Ευρωπαϊκά Σχολεία στην Καρλσρούη και στο Βαρέζε αντίστοιχα, βάσει της αριθμ. 70520/Η2/9-6-2020 (Α.Δ.Α.: ΨΒΕΛ46ΜΤΛΗ-1ΛΞ) σχετικής Προκήρυξης, θα διεξαχθούν, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, ισόγειο, αίθουσα Έλλη Παππά και με φυσική παρουσία όλων των συμμετεχόντων.

Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων θα τηρηθούν τα μέτρα για την διασφάλιση της προστασίας από την διασπορά του κορωνοϊού COVID- 19.

Δείτε τους υποψήφιους εδώ

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: