Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ στις 2/9

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/08/2020 - 20:35 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σας ενημερώνω ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. «Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής (ενστάσεις, αιτήσεις ανάκλησης απόσπασης κ.λπ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Φασφαλής Νίκος – Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε

2. «Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
3. «Εξέταση αιτημάτων ένταξης σχολικών μονάδων Π.Ε. σε μονάδες δυσμενών συνθηκών στην κατηγορία των Δυσπρόσιτων και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
4. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
Απαιτώ ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου από την πολιτική ηγεσία να ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα για κατάθεση αιτήσεων ΤΩΡΑ!  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: