Σύλλογος ΠΕ Κέρκυρας: Πληρωμή εξόδων σχολικών μονάδων για τη ΔΕΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/08/2018 - 10:43 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας έστειλε το παρακάτω έγγραφο στο Δήμαρχο Κέρκυρας (με κοινοποίηση στην Σχολική Επιτροπή Π.Ε), σχετικά με το θέμα της πληρωμής των εξόδων των σχολικών μονάδων για τη Δ.Ε.Η:

«Σε συνέχεια της σύσκεψης που συγκαλέσατε για το ζήτημα της πληρωμής των εξόδων της Δ.Ε.Η από τις σχολικές μονάδες της Π.Ε σας επισημαίνουμε την ανάγκη άμεσης διευθέτησης του θέματος, σύμφωνα με τη δέσμευσή σας, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διαδικασία που ήδη έχει καθυστερήσει υπερβολικά.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε τη μετακύλιση αυτού του τεράστιου οικονομικού βάρους στα σχολεία, κάτι που θα επιδεινώσει παραπέρα την ήδη προβληματική οικονομική κατάστασή τους.

Τα μέλη της Ε.Σ.Ε Π.Ε του Δήμου Κέρκυρας, στα οποία κοινοποιείται το έγγραφο, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των σχολείων και σε καμία περίπτωση να μην αποφασίσουν την επιβάρυνσή τους με τα έξοδα της Δ.Ε.Η που κατέβαλλε πάντοτε ο Δήμος Κέρκυρας, πέρα από την τακτική επιχορήγησή τους.

Κύριε Δήμαρχε,

Περιμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας και σας επισημαίνουμε την αυτονόητη ευθύνη σας, αν δεν επιλυθεί το ζήτημα αυτό και προκύψουν προβλήματα στις σχολικές μονάδες μας, που θα εμποδίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία». • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso