ΣΕΠΕ Σωκράτης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/07/2018 - 11:02 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

O Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αν. Αττικής « o Σωκράτης» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και την αμέριστη συμπαράστασή του στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών αλλά και εθελοντών που ρίχτηκαν στη μάχη της φωτιάς και των απεγκλωβισμών, έρχεται στην επιφάνεια η ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού, η σταθερή έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης.

Είναι παράγοντες που έχουν επισημανθεί από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και κατ’ επανάληψη το προηγούμενο διάστημα, ως προτεραιότητα για τη ζωή του εργαζόμενου λαού και δυστυχώς σήμερα η απουσία τους συμβάλλει καθοριστικά ώστε να μετράμε ανθρώπινες ζωές, σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Αυτή τη στιγμή προέχει η βοήθεια, η οργάνωση της ουσιαστικής και άμεσης αλληλεγγύης ιδιαίτερα στους τραυματίες που νοσηλεύονται και χρειάζονται αίμα. Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και γονείς μπορούν να μεταβούν σε όλες τις αιμοδοσίες της Αττικής, της Χαλκίδας, της Κορίνθου από τις 9 πμ. έως 14.00 καθώς και στις αιμοδοσίες των νοσοκομείων :

Γ.Ν.Α ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ , Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΘΡΙΑΣΕΙΟ), Γ.Ν. Η ΕΛΠΙΣ (με έκτακτο διευρυμένο ωράριο από 09 π.μ. – 20 μ.μ.) Επίσης μπορούν να δώσουν αίμα σε όλη τη χώρα στις πλησιέστερες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας.

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη και συμμετέχουμε στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής: Εμφιαλωμένο νερό, Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ), Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.), Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ).

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Μενίδι (Δεκελείας 42) αύριο 25 Ιουλίου από τις 8:00πμ έως τις 13:00 και στην αίθουσα της Λαϊκής Επιτροπής στα Άνω Λιόσια (Σωτήρη Πέτρουλα 20) αύριο 25/7, 10πμ έως τις 13:00

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso