Σεμινάριο “Διαχείριση της Καινοτομίας στη Σχολική Μονάδα: Ο Ρόλος της Διεύθυνσης και η Συμβολή της Διοίκησης”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/11/2015 - 13:45 | Author: Newsroom Ipaidia

Σεμινάριο “Διαχείριση της Καινοτομίας στη Σχολική Μονάδα: Ο Ρόλος της Διεύθυνσης και η Συμβολή της Διοίκησης”

Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες,

Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.

στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, και μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 1ος Κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων κατά το σχολικό έτος 2014-2015, προχωρά στη διοργάνωση 2ου Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης», κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2015-2016, με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ.

Επιστημονική Υπεύθυνη των Σεμιναρίων θα είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, θα πραγματοποιούνται περίπου κάθε ενάμιση μήνα και ο αριθμός τους σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα είναι 5.

Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο του 2ου Κύκλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 18:00-21:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, ακριβώς στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), με εισηγήτρια την κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή και θέμα: «Διαχείριση της Καινοτομίας στη Σχολική Μονάδα: Ο Ρόλος της Διεύθυνσης και η Συμβολή της Διοίκησης».

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα απονεμηθούν τα Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης του περσινού 1ου Επιμορφωτικού Κύκλου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα των Σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική Διεύθυνση:

jotformeu.com/form/42746813431353.

Περισσότερες πληροφορίες: www.panenosi.gr,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Τηλέμαχος Κουντούρης Νικόλαος Μακεδών

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso