Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΥΠ αναφορικά με την ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά μας Συμβούλια ΚΥΣΔΙΠ και ΠΥΣΔΙΠ

Αναλυτικά:

Η μαζική ΑΠΟΧΗ των διοικητικών υπαλλήλων από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, σε ποσοστά του 90%, για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά μας Συμβούλια ΚΥΣΔΙΠ και ΠΥΣΔΙΠ, είναι η περήφανη απάντηση του κλάδου μας στον εμπαιγμό της Υπουργού Παιδείας.

Από την Δευτέρα η κ. Κεραμέως πρέπει να γνωρίζει ότι έχει απέναντι της έναν κλάδο συντεταγμένο, περήφανο και αποφασισμένο, να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί όχι μόνον τα δίκαια αιτήματα του αλλά και τις δημοκρατικές και συλλογικές κατακτήσεις του, που καμία Πολιτική Ηγεσία δεν διανοήθηκε ούτε να καταστέλλει, ούτε να περιορίσει.

Η προχθεσινή ηλεκτρονική ψηφοφορία αποδείχθηκε στην πράξη μια Παρωδία, αφού αλλού βρέθηκαν ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια περισσότερα από τους ψηφίσαντες, αλλού υπήρχε η δυνατότητα για κάποιες ώρες ψήφισης από τους συναδέλφους όλων των υποψήφιων συνδυασμών, παντού είχαμε την διαλογή και καταμέτρηση λευκών ψηφοδελτίων τα οποία όμως δεν προβλέπονται στην ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κ. ά..

Δυστυχώς την ευθύνη την φέρει ακέραια η κ. Υπουργός.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΧΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΎ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

ΚΥΣΔΙΠ : 88,72%

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΠΥΣΔΙΠ

ΑΤΤΙΚΗΣ 95,64%

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 91,01%

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 87,18%

ΗΠΕΙΡΟΥ 86,23%

ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 99,04%

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 92,1Ο %

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 88,46%