Πίνακες αναπληρωτών 2019 – ΟΙΕΛΕ: Κρίσιμο ζήτημα η αναγνώριση προϋπηρεσίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/08/2019 - 17:24 | Author: Newsroom Ipaidia

: Με αφορμή ερωτήσεις πολλών απολυμένων συναδέλφων το περασμένο έτος σχετικά με το ζήτημα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους για τον Πίνακα Αναπληρωτών, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

ΟΙΕΛΕ

Το ζήτημα της φραγής του με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πίνακες αναπληρωτών με τα φετινά στοιχεία είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί πολλούς απολυμένους συναδέλφους μας οι οποίοι διεκδικούν την πρόσληψή τους για το ερχόμενο σχολικό έτος. Χθες ανακοινώθηκε επισήμως από το Υπουργείο Παιδείας πως η πρόσληψη αναπληρωτών θα γίνει βάσει των παλαιών κατάταξης (2018-19) που έχουν εγκριθεί από τον .

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε από τις πρώτες κιόλας ημέρες τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου, αποστέλλοντας μάλιστα στο τέλος του περασμένου μήνα επιστολή η οποία αναφερόταν σε κρίσιμα ζητήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης και στο θέμα του .

Είναι ευνόητο ότι η ΟΙΕΛΕ θα συνεχίσει να προσπαθεί για να επιλυθεί το θέμα που προκαλεί κατάφωρη αδικία σε εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών στους οποίους συμπεριλαμβάνονται συνάδελφοί μας που απολύθηκαν την περασμένη χρονιά.

Προσλήψεις αναπληρωτών 2019 -Αναγνώριση προϋπηρεσίας: Αίτημα για την απλοποίηση της διαδικασίας

Προσλήψεις αναπληρωτών 2019: "Οι πίνακες ειδικής θα μείνουν κλειδωμένοι για τρία χρόνια"

   • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: