: Δεύτερη ημέρα των και οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Tι λένε οι υποψήφιοι για τις

To Newsbomb βρέθηκε από νωρίς στο 3 ΓΕΛ Αμαρουσίου και κατέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών λίγο πριν να μπουν στην αίθουσα για να λάβουν μέρος στις φετινές .

«Όλα θα πάνε καλά, λογικό να υπάρχει άγχος αλλά έχω κάνει καλή προετοιμασία» είπε μια υποψήφια η οποία έκανε και προβλέψεις για το θέμα της και Λογοτεχνίας λέγοντας «ποντάρω στο περιβάλλον»

«Είμαι αρκετά ψύχραιμος και καλά προετοιμασμένος, περιμένω κάτι με τεχνολογία» είπε ένας άλλος υποψηφιος.

«Η Γλώσσα είναι απρόβλεπτη και σημαντικός παράγοντας για εμάς» είπε μια άλλη υποψήφια προβλέποντας με τη σειρά της ότι θα «πέσει» θέμα για τη βία.

«Πολύ διάβασμα και ξενύχτι γιατί είχα και ποδόσφαιρο. Κούραση αρκετή αλλά φτάσαμε εδώ. Ήταν καλύτερα από άλλες χρονιές γιατί δεν χρειάστηκε να κλειστούμε λόγω κορονοϊού. Έχω ανυπομονησία να γράψουμε καλά και μετά να ξεκουραστούμε» περιέγραψε τα συναισθήματά του άλλος ένας υποψήφιος των φετινών πανελλαδικών.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.