ΟΛΜΕ: Για την αυτοδίκαιη απόλυση αναπληρωτών καθηγητών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/06/2018 - 20:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Κύριε Υπουργέ,Όπως είναι γνωστό η τελευταία εργάσιμη του τρέχοντος μήνα είναι η Παρασκευή 29 Ιουνίου. Με αυτό το δεδομένο οι συνάδελφοι αναπληρωτές αναγκάζονται να παραμείνουν στον τόπο εργασίας τους έως τη Δευτέρα 2 Ιουλίου προκειμένου να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για την αυτοδίκαιη απόλυσή τους.

ΟΛΜΕ

Αν συμβεί αυτό, τότε οι αναπληρωτές, θα υποχρεωθούν από τους ιδιοκτήτες των κατοικιών που διαμένουν να τις εγκαταλείψουν και να πληρώσουν επιπλέον κατά το δοκούν ή να διαμείνουν σε ξενοδοχεία. Επιπλέον όσοι υπηρετούν στις νησιωτικές περιοχές θα χάσουν την έκπτωση που έχουν καθορίσει οι ναυτιλιακές εταιρείες για τους εκπαιδευτικούς γιατί αυτή σταματάει την 1η Ιουλίου.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι εκπαιδευτικοί και εργάζονται 9 μήνες maximum.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ζητά να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αυτοδίκαιη απόλυση των αναπληρωτών χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία τους στις 2 Ιουλίου και να σταλούν τα έγγραφα απόλυσης με ηλεκτρονικό τρόπο στους δικαιούχους για να αποφύγουν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι τις ανωτέρω επιβαρύνσεις.

Loading...
  • europalso   ideascentral