Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που λαμβάνει το αναφορικά με τις. Νέα καταγγελία αναφέρεται στην πλατφόρμα που «σερνόταν» με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν πολλοί υποψήφιοι να υποβάλλουν τη δήλωση.

Η καταγγελία που έλαβε το iPaidia.gr:

Αξιότιμοι κύριοι,
Ονομάζομαι Κουκουβίνος Θεοδόσιος και είμαι υποψήφιος Διευθυντής σχολικής μονάδας στην Εύβοια.

Είναι γεγονός ότι η. Αφού μας άφησαν να ταλαιπωρούμαστε και να αγωνιούμε μέσα στα Χριστούγεννα για να καταφέρουμε να ετοιμάσουμε την αίτηση υποψηφιότητας για διευθυντές, ήρθε κατόπιν η περιβόητη συνέντευξη για να ψαλιδίσει τα όνειρα των μη αρεστών υποψηφίων από τα μειωμένων προσόντων συμβούλια επιλογής.

Αφού “κατάπιαμε” και αυτό, φτάσαμε ,μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, να καταθέσουμε τη δήλωση προτίμησης σχολείων στην πλατφόρμα schooldirectors. Η πλατφόρμα από την Δευτέρα 10/04.2023 “σερνόταν”, με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι, μεταξύ αυτών και εγώ, να αφήσουμε τη δήλωση για αργότερα, που θεωρούσαμε ότι η πλατφόρμα θα ισορροπήσει. Οι ελπίδες μας αποδείχθηκαν φρούδες.

Από τις 8:30 μμ, την Τρίτη 11/04/2023 και μέχρι τις 11:00 μμ είχα καταφέρει να κατοχυρώσω 17 από τις 41 επιλογές μου στην πλατφόρμα. Στις 11:05 το σύστημα αποφάσισε να τεθεί εκτός λειτουργίας για να ολοκληρωθεί το φιάσκο της “ηλεκτρονικής διακυβέρνησης”.

Παρά τα επανειλημμένα μηνύματα προς την ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας αλλά και προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ανήκω, δεν έχω μέχρι και τώρα καμιά απάντηση.

Πρακτικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι πολλοί από εμάς, που δεν κατορθώσαμε να συμπληρώσουμε την αίτησή μας , να μείνουμε εκτός πινάκων και να καθοριστεί η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια από τις δυσλειτουργίες της πλατφόρμας και της “αστείας” ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

ΝΤΡΟΠΗ!