Μακρή για πανεπιστημιακή αστυνομία: Θα λύσει πολλά προβλήματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/02/2021 - 17:57 | Author: Newsroom Ipaidia

Η υφυπουργός Παιδείας, , σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στο , αλλά και στους μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε.

Η παρουσία της θα λύσει πολλά προβλήματα

«Στενάχωρο για μένα ότι σε αυτό συμμετείχαν άσχετα στοιχεία με την εκπαιδευτική κοινότητα που κατέστρεφαν δημόσια περιουσία και κτίρια ενώ οι φοιτητές απλώς παρακολουθούσαν, αξίζει έπαινος στο Υπουργείο Παιδείας που παρά την πανδημία συνεχίζει να νομοθετεί, υλοποιώντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει για το .

«Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις το νομοσχέδιο έχει αποδοχή και από ανθρώπους που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία το 2019 αλλά και άλλου που δεν την ψήφισαν». Μάλιστα σύμφωνα με την υπουργό ένας στους δύο ψηφοφόρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει «ναι» στο νομοσχέδιο του .

Σχολεία: Πόσα είναι τα θετικά test σε εκπαιδευτικούς

Νίκη Κεραμέως για κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημιακή αστυνομία, ελάχιστη βάση εισαγωγής

Τα σχολεία προκαλούν αύξηση των κρουσμάτων; Τι απαντά ο κ. Γώγος

«Η παρουσία της θα λύσει πολλά προβλήματα των πανεπιστημιακών χώρων. Θα είναι μια ομάδα με ειδική στολή και χωρίς οπλισμό» πρόσθεσε.

Προβλέπεται ο έλεγχος των πανεπιστημιακών χώρων και εσωτερική, εξωτερική φύλαξη, ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν θέση εκεί. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν τα φαινόμενα που υπάρχουν σε εμάς.

Αναφορικά με τους μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή είναι σε ευπαθή ομάδα, η υφυπουργός δήλωσε πως έχουν πάντα την επιλογή να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους μέσω . • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: