:  Τις τελικές τους αποφάσεις αναφορικά με την άρση του και των κατά του κορονοϊού αναμένεται να λάβουν σήμερα οι ειδικοί επιστήμονες της επιτροπής του υπουργείου Υγείας ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να κάνουν και τις εισηγήσεις τους στον πρωθυπουργό.

Μεγάλο «αγκάθι»  το

Ιδιαίτερα κρίσιμες αποφάσεις καλούνται να λάβουν σήμερα, Πέμπτη (03/12) οι ειδικοί επιστήμονες το υπ. Υγείας για το πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων.Μεγάλο «αγκάθι» για την επάνοδο στην κανονικότητα αποτελεί το , και ιδιαίτερα των , πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς υπάρχουν διαφωνίες στην ειδική επιτροπή των επιστημόνων του Υπ. Υγείας.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες οι περισσότεροι επιστήμονες εισηγούνται πως τα δεν θα πρέπει να ανοίξουν τώρα, καθώς ούτως ή άλλως μένουν λίγες ημέρες για το κλείσιμό τους λόγω των γιορτών.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι πρέπει να μείνουν κλειστά, γιατί εκτιμούν ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η κίνηση από τους γονείς.

, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για όσο πουν οι ειδικοί.

 

Η κυβέρνηση πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσανατολίζεται στο να ανοίξει λίγους κλάδους της Οικονομίας πριν τα Χριστούγεννα, γιατί υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα του ιού που θα θέσει ξανά στα «κόκκινα» το ήδη πιεσμένο σύστημα υγείας.