Λήξη συναγερμού για μαθητή στη Λαμία: Δεν υπάρχει ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/02/2020 - 14:49 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Δεν εμπίπτει τελικά στα ύποπτα κρούσματα για ο νεαρός μαθητής Λυκείου από τα Καμένα Βούρλα, που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με συμπτώματα γρίπης, μετά από σύσταση του ιδιώτη γιατρού που τον εξέτασε.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο προχώρησαν σε εξέταση του ασθενή που συνοδευόταν από τη μητέρα του και σε συνδυασμό τόσο με τη κατάσταση της υγείας του όσο και με το ιστορικό απέκλεισαν βάσει των επίσημων οδηγιών το περιστατικό από τα ύποπτα κρούσματα του covid -19.

Ειδικότερα, τα συμπτώματα της γρίπης είχαν ήδη υποχωρήσει, ενώ και η διαδρομή του νεαρού στο εξωτερικό δεν εμπεριείχε μέρος όπου υπήρχε έξαρση του ιού. Συγκεκριμένα επρόκειτο για μαθητή του Λυκείου Καμένων Βούρλων που είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Βουδαπέστη, Βιέννη και Μπρατισλάβα και συγκεκριμένα από 18 μέχρι 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Μετά από αυτό δόθηκε λήξη συναγερμού, με το Νοσοκομείο πάντως να παραμένει σε ετοιμότητα μέχρι την επόμενη επίσκεψη «ύποπτου» κρούσματος.

Κορονοϊός: Ματαιώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Κορονοϊός: Τρία τα κρούσματα – Μία γυναίκα στην Αθήνα

Γιαννιτσά: Έκαναν κατάληψη λόγω κορονοϊού

Κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη: Ποιό σχολείο θα μείνει κλειστό

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: