Κλειστά σχολεία – Κορονοϊός: Τι θα γίνει με Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ειδικά σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/11/2020 - 12:41 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2020 - 17:02

Κορoνοϊός - : Κλειστά τα και τα - Τι θα γίνει με τα και τα Νηπιαγωγεία. Οι ανακοινώσεις που έκανε για τα νέα μέτρα, ο πρωθυπουργός.

Κορoνοϊός - lockdown: Κλειστά τα γυμνάσια και τα λύκεια

«Θέλουμε τους πολίτες συμμάχους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε μια ομαδα και αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης που δείξαμε στην πρωτη φάση της πανδημίας πρέπει να εξακολουθούμε να το δείχνουμε. Θα δώσουμε έμφαση στα επιστημονικά δεδομένα σήμερα, γιατί αυτά πρέπει να λάβω υπόψη μου και δεν πρέπει να είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης. Τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση και λαμβάνω εγώ την ευθύνη» σημείωσε.

«Από τις 6 το πρωί του Σαββάτου» ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, «μπαίνουμε σε lockdown για τρεις εβδομάδες, που θα μοιάζει αλλά δεν θα είναι ίδιο με αυτό του Μαρτίου. Επανενεργοποιούνται τα SMS, ανοιχτά σουπερ μάρκετ και δομές υγείας» υπογράμμισε. Νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολεία ειδικής αγωγής θα μείνουν ανοιχτά. Κλειστα τα γυμνάσια και τα λύκεια, που θα λειτουργήσουν σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

Κορoνοϊός- έρευνα: Η χρήση μάσκας δεν μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου

Κορονοϊός Lockdown - Τα μέτρα στήριξης: Aναστολές συμβάσεων, επίδομα 534 ευρώ, επιστρεπτέα προκαταβολή • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: